top of page
9158132d-182b-4cfa-930f-7d06ba5bfb9c.jpeg

Het bedrijf: RVN Taxi Zwart

Snel een Taxi RVN Taxi Zwart wil de beste dienstverlening bieden onze wagenpark bestaat uit luxe Taxi`s & Bussen. Wij bieden u particulier en zakelijk taxivervoer tegen scherpe prijzen en een hoog serviceniveau.

 

Met serviceniveau bedoelen wij klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid.
In al haar activiteiten houdt RVN Taxi Zwart rekening met veiligheid, goede dienstverlening en comfort voor klanten. Zorg voor klanten staat centraal. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan de verwachtingen te voldoen. In ons brede aanbod vindt iedereen vast en zeker wat men zoekt. Neem een kijkje op de website en als er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

info@taxizwart.com

We hopen u als klant snel terug te zien!

Waarom voor ons kiezen?

Ruim 20 jaar ervaring en een reputatie van vertrouwen in Noord Holland. Bij RVN Taxi Zwart is de klant centraal. Wij zetten ons volledig in om aan hun behoeften te voldoen, waardoor wij een aantrekkelijke frequentie van terugkerende klanten en doorverwijzingen ontvangen.

Wij willen u laten genieten van de beste taxi-service in onze branche. Wij doen ons best om uw vertrouwen te winnen en uw reis comfortabel en veilig te maken. Kies voor ons en ervaar de verschil voor uzelf.

  • Team RVN Taxi Zwart 'Den Helder

bottom of page